Luotettavat kurottajapalvelut Kouvolassa sekä muualla Kymenlaaksossa

Yhteydenotto

Kun tarvitset luotettavia kurottajapalveluja Kouvolassa tai muualla Kymenlaaksossa, käänny Versteck Oy:n puoleen. Sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Kurottajapalveluja jo vuodesta 1999

Olemme tehneet kurottajatöitä jo vuodesta 1999 lähtien, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Palvelemme asiantuntevasti rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita. Meiltä saat luotettavat kurottajapalvelut aina kilpailukykyiseen hintaan. Palveluihimme kuuluu sekä henkilö- että kappaletavaranostot. Räätälöimme palvelumme joustavasti toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Kun tilaat kurottajapalvelut meiltä, ammattitaitoinen ja kokenut kuljettaja tulee mukaan avustamaan sekä huolehtimaan työturvallisuudestasi. Tutustumme huolella aina työnkohteeseen ja etenemme suunnitelmallisesti. Kattavaa kalustoamme käyttäen pystymme vastaamaan myös haasteellisiinkin tarpeisiin.  

Kurottajapalvelut toiveidesi ja tarpeidesi mukaan

Kurottajakuvake

Kurottaja helpottaa työskentelyäsi

Useat tehtävät työmaalla sujuvat paljon helpommin, kun käytät kurottajaa apunasi. Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivimman kurottajan.

Kalustokuvake

Kurottajia voidaan käyttää monipuolisesti

Laadukkaita kurottajia voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Niiden avulla voimme esimerkiksi nostaa raskasta kalustoa tai purkaa kuormia käden käänteessä.

Kaivurikuvake

Kurottajan osaava käyttö lisää työturvallisuuttasi

Luotettaviin kurottajapalveluihin kannattaa satsata, sillä asiantuntevalla kurottajan käytöllä työskentely korkeimmissakin paikoissa sujuu turvallisesti.

Henkilönostot varmasti ja turvallisesti

Henkilönostot vaativat kokeneen ammattilaisen työpanosta. Kaikissa henkilönostoissa huolehdimme tarkkaan työturvallisuudestasi ja noudatamme turvallisuussääntöjä.

 

Näin nostot sujuvat onnistuneesti ja varmasti alusta loppuun asti.

Kätevät kappaletavaranostot

Tarvitsetko kurottajapalveluita huonekalujen nostoa varten? Sujuisiko kattoremontti helpommin, jos kattotiilet nostettaisiin kurottajan avulla? Kerro meille, minkälaista kurottajapalvelua tarvitset. Henkilönostojen lisäksi olemme myös kappaletavaranostojen kokeneita ammattilaisia.

 

Hoidamme tarvitsemasi kappaletavaranostot sovitussa aikataulussa haluamassasi kohteessa Kouvolan ja Kymenlaakson alueella. Meiltä hoituu nostot myös ahtaissa paikoissa ja nostamme haasteellisen mallisetkin tavarat ongelmitta laadukasta kalustoamme käyttäen.