Fuktisolin jälleenmyyjä palvelee Kouvolassa ja muualla Kymenlaakson alueella

Yhteydenotto

Versteck Oy on Fuktisolin tuotteiden jälleenmyyjä, joka palvelee Kouvolassa ja muualla Kymenlaakson alueella. Fuktisol on salaojittava lämmöneristetuote, joka suojaa tehokkaasti rakennuksen perustuksia ja muita maanalaisia rakenteita kosteudelta. Kerromme mielellämme lisää edustamistamme Fuktisol-tuotteista.

 

Saat meiltä myös maanrakennuspalvelut. Olemme erikoistuneet salaojituksiin ja sadevesiviemäröinteihin. Kurottajapalveluja olemme tarjonneet jo vuodesta 1999 ja toteutamme sekä henkilö- että kappaletavaranostoja turvallisesti haasteellisissakin kohteissa. Meiltä saat joustavat palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan!

Fuktisol-levyillä on Gore-Texiä vastaava toimintaperiaate

Fuktisol-levyjen avulla pystymme nostamaan esimerkiksi kellarin seinän lämpötilaa maan lämpötilaa korkeammaksi. Lämpimässä vesihöyryn paine on korkeampi. Näin paineet tasaantuvat ja saavat kosteuden virtaamaan kohti viileämpää maaperää. 

Fuktisol-levyissä ei ole vesihöyryn vastusta, mikä saa ylimääräisen kosteuden siirtymään perustusten ulkopuolella olevaan maaperään. Gore-Texin tapaan Fuktisol pitää siis veden ulkopuolella ja päästää höyryn ulos.

 

Lue lisää Fuktisolin toimintaperiaatteesta Fuktisolin omilta kotisivuilta.

Laadukkaiden Fuktisol-levyjen hyviä puolia

Harkkokuvake

Sopivat hyvin Leca-harkkojen kanssa

Fuktisol-levyt sopivat erinomaisesti yhteen Leca-harkkojen kanssa.

Edullisuuskuvake

Edullisuus

Fuktisol-levyt ovat edullisia esimerkiksi kellaritaloissa.

Kosteusvauriokorjauskuvake

Helpottavat kosteusvauriokorjauksia

Fuktisol-levyjen käyttö helpottaa kosteusvauriokorjauksia, sillä joissain tapauksissa Fuktisolin avulla korjaukset voidaan tehdä myös ilman kallista kuivatusta.

Rakennuskuvake

Hyvä valinta uuteenkin rakennukseen

Edullinen, kuiva ja lämmin Fuktisol-lämpöpohja on hyvä valinta myös uuteen rakennukseen.

Fuktisol-levyjen monipuoliset käyttömahdollisuudet

Fuktisol-levyjä voidaan käyttää monipuolisesti korjaus- ja uudisrakentamisen tarpeisiin. Ne sopivat hyvin muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • rintamamiestalon perustukset

  • kellarin kosteus- ja lämmöneristys

  • perusmuurit ja tukimuurit

  • lattiat

  • urheilu-, pallo- ja ratsastuskentät

  • lämpökaivot ja putkikaivot

  • käännetyt katot ja viherkatot.

Annamme mielellämme lisätietoja Fuktisol-levyistä ja niiden käytöstä. Meillä on kattava tietotaito Fuktisol-levyjen monipuolisesta käytöstä, jonka jaamme mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!